Rim in 'tretji Rim' na težavni poti k zedinjenju

Rim in 'tretji Rim' na težavni poti k zedinjenju - Nada Videtič | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nada Videtič
DIMENZIJA
6,15 MB
IME DATOTEKE
Rim in 'tretji Rim' na težavni poti k zedinjenju.pdf
ISBN
8916796468865

OPIS

Nisem vedela. Jaz sem tudi mislila, da se reče zato, ker vse poti pač vodijo v Rim. Rim in tretji Rim na težavni poti k zedinjenju : ekumenizem kot temeljna zahteva krščanstva tretjega tisočletja / Nada Videtič.

Nadimci grada su: Caput mundi ("Prijestolnica svijeta"), la Città Eterna ("Vječni grad"), Limen Apostolorum ("Apostolski prag"), la città dei sette colli ("Grad na sedam brežuljaka") ili jednostavno l'Urbe ... Rim si lahko ogledate tudi z reke, ustavite se še na Tiberskem otoku, od koder se lahko sprehodite po ozkih ulicah predela Trastevere. Rim ima tudi piramido, morda pa vas bo nekoliko presenetilo, da poleg golobov in galebov po mestu letajo tudi papige, po mestu pa rastejo palme in pomarančevci. Rim - glavno mesto Italije in eno izmed največjih mest v Evropi vam je na voljo za le 20 EUR iz nam bližnjega Trsta.Okusite pravo italjansko kavo, italijansko kulinariko ter si oglejte številne znamenitosti tega prečudovitega zgodovinskega mesta. 4.8.2016: Na voljo je še kar nekaj ugodnih letov iz Trsta v Rim v avgustu! Povratne karte so na voljo že za samo 81€, odhodi in povratki po taki ceni pa so možni samo ob sobotah in nedeljah.

POVEZANE KNJIGE