Poslednji pregrešni malopridnež

Poslednji pregrešni malopridnež - Lorraine Heath | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lorraine Heath
DIMENZIJA
4,5 MB
IME DATOTEKE
Poslednji pregrešni malopridnež.pdf
ISBN
2334021771390

OPIS

William Graves je zadnji izmed Feaganovih fantov. Nekdanji ropar grobov je sedaj plemiški zdravnik, ki se je odločil, da bo življenje posvetil pomoči drugim – kajti ve, da zanj ni rešitve. Še posebej ne v bližini dame, kot je Winnie. Čeprav ni vreden njenega dotika, se ji ne more upreti. Vendar svoje strasti ne more krotiti – četudi mu to prinaša določeno nevarnost.Winnie, vojvodinja Avendalska, ni vedela, kaj je notranji mir, do smrti svojega moža. Z Williamom pa je odkrila vročico poželenja – in zdravilno moč ljubezni.Toda zdaj, soočena s preteklostjo, za katero je že mislila, da jo je pustila daleč za sabo, se mora spopasti s svojimi največjimi strahovi ... ali pa tvega, da bo izgubila moškega, ki lahko izpolni njene sanje.

septembra 2009. POSLEDNJI POZDRAV: I Partizan se oprostio od malog Isaije (FOTO) Foto: MN Press. Pantić se borio sa tumorom mozga.

Heath, Lorraine. Vrsta gradiva - roman ; leposlovje za odrasle Izdaja - Žepna izd.

POVEZANE KNJIGE