Pošiljka

Pošiljka - Sebastian Fitzek | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sebastian Fitzek
DIMENZIJA
5,27 MB
IME DATOTEKE
Pošiljka.pdf
ISBN
9880133484585

OPIS

Odkar je bila žrtev posilstva, si Emma Stein ne upa več iz hiše. Psihopatu, ki jo je v hotelski sobi zlorabil in ji nato še obril lase, so mediji nadeli vzdevek \\'Frizer\\'. Emma je bila njegova tretja žrtev in je edina preživela, zato se boji, da bi jo lahko posiljevalec znova poiskal in dokončal svoje delo. Čeprav ga v resnici sploh ni videla, jo njegova podoba jo preganja noč in dan. Varno se počuti le še v svoji mali hiši na robu Grunewalda, dokler na vratih nekega dne ne pozvoni poštar in jo prosi, naj prevzame paket za soseda. Pošiljka je namenjena moškemu, čigar imena ne pozna in ki ga ni še nikoli videla, čeprav živi tam že leta …Pošiljka je nova psihološka srhljivka Sebastiana Fitzeka, odličnega nemškega pisca kriminalnih romanov, ki ima neverjeten vpogled v delovanje človekove psihe. Njegova dela so prevedena v več kot 25 jezikov, zaživela pa so tudi na filmskih platnih in gledaliških odrih.

Knez je poročala, da so v UKC Maribor porabili že vse odmerke cepiva, ki so jih prejeli najbolj izpostavljeni zaposleni in tisti, pri katerih bi pričakovali težji ... V Slovenijo prispela prva pošiljka AstraZenece. V Slovenijo je prispela prva pošiljka cepiva AstraZenece proti covidu-19.

Podatkov o količini v pošiljki tega cepiva, ki ga priporočajo za mlajše od 65 let, sicer Magajnejeva še ni imela. Prispela prva pošiljka cepiv ta teden. Zakaj cepilni centri ne vzamejo cepiva AstraZenece? Reuters.

POVEZANE KNJIGE