Poljubila sem grofa

Poljubila sem grofa - Julie Anne Long | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julie Anne Long
DIMENZIJA
7,54 MB
IME DATOTEKE
Poljubila sem grofa.pdf
ISBN
5471517931208

OPIS

Družina in bogastvo Violet Redmond sta morda res strah vzbujajoča, njeni lepoti ter navihanosti mogoče res ni para – toda zaradi njene zloglasne ljubezni do nagajivosti se držijo proč še najbolj neustrašni snubci. Samo Violet ve, kaj bi pogasilo njen nemir: moški, ki je ne bo na smrt dolgočasil, in pa namig, kaj se je zgodilo z njenim izginulim bratom. Niti sanjalo pa se ji ni, da bo oboje našla v moškem, čigar poreklo je vse prej kot ugledno.Pravi ›divjak‹, si o novopečenem grofu Ardmayskem šepečejo dame v visoki družbi – pa čeprav obenem nasladno drhtijo. Angleški pankrt, ki je odraščal na odprtih morjih, se je namenil ujeti zloglasnega gusarja in se maščevati.A čeprav mu Violetino prepričanje para živce, jo zaradi njenega poguma preprosto mora občudovati … in nazadnje kloniti pred njeno čutnostjo. Zdaj se moški, ki je izgubil vse, in dekle, ki ima vse, združita v strasti, ki se lahko konča le z izdajo … ali pa se spremeni v vse, o čemer sta kdaj sanjala.

12.76. 13,99 € Vključno z DDV ... Poljubila sem grofa, Julie Anne Long - Družina in bogastvo Violet Redmond sta morda res strah vzbujajoča, njeni lepoti ter navihanosti mogoče res ni para - zaradi njene zloglasne ljubezni do nagajivosti se držijo proč še najbolj neustrašni snubci. 3.

Izdelek trenutno ni dobavljiv. Redna cena: 13,99 € Zdaj se moški, ki je izgubil vse, in dekle, ki ima vse, združita v strasti, ki se lahko konča le z izdajo … ali pa se spremeni v vse, o ... bodo v četrtek, 31.

POVEZANE KNJIGE