Ocenite svoj IQ

Ocenite svoj IQ - Tim Dedopulos | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Tim Dedopulos
Ocenite svoj IQ.pdf

Knjiga prinaša niz umskih izzivov in privlačnih matematičnih ugank, ki so jih posebej za ta priročnik oblikovali člani združenja Mensa. Dvesto miselnih orehov, razdeljenih na deset preizkušenj naraščajoče zahtevnosti, bo izzvalo vaše računske in logične zmožnosti ter vas pripravilo na oceno inteligenčnega količnika.

Izboljšajte svoj včerajšnji dosežek z naprednimi funkcijami ... Iskalnik tonerjev in črnil. Tiskalnik; Tonerji in črnila; Razvrsti po: Priljubljenosti; Abecedi; Ceni; Oceni Umski izziv : preizkusite se in izboljšajte svoj IQ.

- 2017 Pregled izposoj po knjižnicah COBISS.SI-ID: 290204928 Ocenite svoj IQ: Izziv za vašo možgansko moč z 200 sijajnimi ugankami; Logični izzivi: Preizkusite sposobnosti logičnega sklepanja in preverite svoj IQ z 200 ugankami (obe Mladinska knjiga) 2. Nekaj podobnega, le da je namenjeno urjenju otroških možganov, je zbirka Vadba za možgane, ki vsebuje dve knjigi: Featuring garden views, IQ WOOD eko studio provides accommodation with a patio and a kettle, around 1.8 km from Ljubljana Castle.