O Indijcu, ki se je s kolesom peljal vse do Švedske, da bi tam znova našel svojo veliko ljubezen

O Indijcu, ki se je s kolesom peljal vse do Švedske, da bi tam znova našel svojo veliko ljubezen - Per J. Andersson | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Per J. Andersson
DIMENZIJA
9,69 MB
IME DATOTEKE
O Indijcu, ki se je s kolesom peljal vse do Švedske, da bi tam znova našel svojo veliko ljubezen.pdf
ISBN
7772220704230

OPIS

Pikej, mladi indijski študent umetnosti, ki si služi kruh z risanjem portretov, leta 1975 v New Delhiju naključno spozna Švedinjo Lotto in se nesmrtno zaljubi vanjo. Ko se Lotta v predelanem Volkswagnovem kombiju s hipijskimi prijatelji vrne na Švedsko, se Pikej hitro odloči, usede na staro kolo in odpelje za njo … Resnična zgodba pripoveduje o neverjetni usodi Indijca brez kaste, nedotakljivega Pradjumna Kumarja, imenovanega Pikej. Rodil se je v osrčju indijske džungle, preživel otroštvo med kobrami in drugimi eksotičnimi živalmi ter se po številnih preprekah in zapletih vpisal na umetniško šolo v New Delhiju. Čeprav je bil velikokrat brez hrane in je spal pod mostom, je vztrajal in njegovo nadarjenost za risanje portretov so opazili številni ljudje. Tudi svetlolasa tujka, ki se je nekega večera pojavila ob njegovem slikarskem stojalu in mu v trenutku ukradla srce.Ker so mu ob rojstvu prerokovali, da se bo poročil z žensko, ki ne bo iz njegove države, Pikej po Lottinem odhodu vzame usodo v svoje roke. S starim kolesom v obratni smeri prevozi hipijsko pot, po kateri so mladi zahodnjaki prihajali iskat razsvetljenje na Vzhod, in se po 7000 kilometrih puščave, gora, savane in urbanih mest znajde pred svojo drago. In njenim svetom. Popolnoma drugačnim od njegovega ...Nepozabna zgodba, ki vrača vero v človeštvo in moč ljubezni.

bralna čajanka. Roman O Indijcu, ki se je s kolesom peljal vse do Švedske, da bi tam znova našel svojo veliko ljubezen je resnična pripoved o neverjetni usodi Indijca brez kaste, ki se je rodil v osrčju indijske džungle, preživel otroštvo med kobrami in drugimi eksotičnimi živalmi ter se po številnih preprekah in zapletih vpisal ... O Indijcu, ki se je s kolesom peljal vse do Švedske, da bi tam znova našel svojo veliko ljubezen - Mestna knjižnica Idrija O Indijcu, ki se je s kolesom peljal vse do Švedske, da bi tam znova našel svojo veliko ljubezen Fantazijska knjiga Midva (slovenski avtor) Recenzija knjige: Rdeča kraljica - Victoria Aveyard Omogočen oddaljen dostop do podatkovnih baz madžarskih založb 4.

Imava goro pisem, ki jih dobivava z vsega sveta, tudi od otrok. Domov > Knjižnično nadomestilo > O Indijcu, ki se je s kolesom peljal vse do Švedske, da bi tam znova našel svojo veliko ljubezen : resnična zgodba. - 2017 Pregled izposoj po knjižnicah COBISS.SI-ID: 290393600 O Indijcu, ki se je s kolesom peljal vse do Švedske, da bi tam znova našel svojo veliko ljubezen (The Amazing Story of the Man Who Cycled from India to Europe for Love) Per J.

POVEZANE KNJIGE