Nevidna nit

Nevidna nit - Patrice  Karst | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Patrice Karst
DIMENZIJA
7,4 MB
IME DATOTEKE
Nevidna nit.pdf
ISBN
4447150476946

OPIS

Dvojčka Liza in Jošt se neke nevihtne noči prebudita in prestrašena stečeta k mamici. Želita si njene bližine. Ko mamica otrokoma pove, da smo vsi povezani z nevidno nitjo, ji vztrajno ugovarjata, ker je ne vidita. Vseeno pa hočeta izvedeti več. »Kakšna nit je to, mami?« Odgovor je preprosta resnica, ki nas vse povezuje: Nevidna nit ljubezni. Čeprav je ne vidiš, jo čutiš v srcu in veš, da boš vedno povezan s svojimi najdražjimi. Slikanica je staršem, vzgojiteljem, učiteljem in socialnim delavcem v veliko pomoč pri pogovoru z otroki o spopadanju s tesnobo ob ločitvi, izgubi bližnjega, selitvi, premagovanju osamljenosti ali nočnih strahov.

Ali poznaš kakšno pesmico o ljubezni ali prijateljstvu? Prisluhni in zraven zapleši. Nevidna nit Trda - 18. nov 2019.

Nevidne niti ne vidiš, čutiš jo v svojem srcu. To nežno zgodbico so povzeli še drugi. Nevidna nit je navdihujoča uspešnica New York Timesa o dolgoletnem prijateljstvu med uspešno poslovno žensko in socialno ogroženim fantom, dvema popolnoma različnima človekoma, in o tem, kako sta se njuni življenji spremenili zaradi nečesa, kar je bilo sprva majhno dejanje dobrote. NEVIDNA NIT: POT.

POVEZANE KNJIGE