Ne liži te knjige*

Ne liži te knjige* - Idan Ben-Barak | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Idan Ben-Barak
DIMENZIJA
9,70 MB
IME DATOTEKE
Ne liži te knjige*.pdf
ISBN
8923338878415

OPIS

Mimi je mikrob. Majhna je. Zelo majhna. Pravzaprav je tako majhna, da jo lahko vidiš samo skozi mikroskop. Ali pa lahko preprosto odpreš knjigo in vzameš Mimi s sabo na pustolovščino v zanimive kraje, ki jih ni še nikoli videla – denimo na zaledenele ledenike tvojih zob ali v zvite in prepletene džungle tvoje majice. Ne liži te knjige je popolna knjiga za tiste, ki si želijo svet pogledati od bliže. In tiste starše, ki svojim najmlajšim namenjajo kakovostni čas in jim skrivnosti sveta, tokrat mikroskopsko majhnega, razkrivajo prek knjig.Genialno preprosta, zabavna in interaktivna slikanica, ki hkrati otrokom predstavi čuden, neviden svet mikrobov, ki jih obkroža, staršem pa ponuja možnost pravega načina komuniciranja z njihovimi najmlajšimi. Ne na pedagoški način, ampak na igrivega. Ne liži te knjige je zabaven in simpatičen uvod v svet mikroorganizmov. Zgovorni mikrobi, s katerimi se srečamo v knjigi, so očarljivi in navihani ter bodo pripravili otroke, da bodo dvakrat pomislili, preden bodo kaj polizali.

triletje Iskalni niz (vrsta/zvrst, geslo ... Ne na pedagoški način, ampak na igrivega. Ne liži te knjige je zabaven in simpatičen uvod v svet mikroorganizmov.

Najboljši izgovori (in druge dobre stvari) Rabe čudežnega: o pomenu pravljic Priznanji za knjigi Iz lončka v lonec in Ne liži te knjige. Z zlatimi hruškami skušajo mlade bralce "zvabiti v daljave ali v bližine, z upanjem, da bi skozi teleskop in mikroskop branja, skozi dobre knjige, bolje razumeli svet in sebe v njem", je na podelitvi v Kosovelovi dvorani Cankarjevega doma dejala direktorica Mestne knjižnice Ljubljana Teja Zork. Večkrat nagrajeni dvojec, ki je ustvaril slikanico Ne liži te knjige (dobitnico priznanja zlata hruška 2018 za prevedeno mladinsko poučno knjigo), tokrat predstavlja medzvezdno raziskovanje rok in njihove notranjosti.

POVEZANE KNJIGE