Modrost o vodenju meniha, ki je prodal svojega ferrarija

Modrost o vodenju meniha, ki je prodal svojega ferrarija - Robin Sharma | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Robin Sharma
DIMENZIJA
8,79 MB
IME DATOTEKE
Modrost o vodenju meniha, ki je prodal svojega ferrarija.pdf
ISBN
9003733471744

OPIS

V tem nadaljevanju mednarodne uspešnice Menih, ki je prodal svojega ferrarija svetovni mislec na področju vodenja in osebne rasti Robin Sharma odkriva preprosti, a učinkoviti sistem vodenja, ki bo vaše zaposlene povzdignil do novih višav predanosti ter občutno povečal produktivnost in dobiček vašega podjetja. V osmih preprostih korakih vas bo naučil postati vizionarski voditelj, kakršnega zahteva ta hitro spreminjajoči se svet. Pokazal vam bo življenjske navade in modrosti uspešnih voditeljev, vas osupnil s popolnoma drugačnim razmišljanjem in presenetil z uporabnimi nasveti, ki bodo v vaši organizaciji povzročili pravo revolucijo.Uporaben in nepogrešljiv pripomoček za voditelje, ki je navdihnil na tisoče direktorjev in menedžerjev po svetu ter jim pomagal uspeti v poslovnem svetu in hkrati najti košček sreče v zasebnem življenju.

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: knjiga. Cena.

ISBN 978-961-00-3524-4. [COBISS.SI-ID 290840832] Modrost o vodenju meniha, ki je prodal svojega ferrarija : osem obredov vizionarskih voditeljev / Robin Sharma ; [prevedla Slavica Jesenovec Petrović in Borut Petrović Jesenovec].

POVEZANE KNJIGE