Lunine mene

Lunine mene - Sylvia Winnewisser | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sylvia Winnewisser
DIMENZIJA
9,11 MB
IME DATOTEKE
Lunine mene.pdf
ISBN
6227877793060

OPIS

Ali veste, kakšen vpliv ima Luna na naše vsakdanje življenje? Ali pa kako lahko izkoristite njene sile za uspeh načrtov? Bodisi na področju prehrane, partnerskih odnosov, družine, vrta, poklica ali gospodinjskih opravil – glede na to, ali Luna raste ali pojema, in glede na to, v katerem zodiakalnem znamenju je, vpliva na potek naših dejanj. Izkoristite moč Lune za uresničenje svojih načrtov in zagotavljanje dobrega počutja. Ta praktična knjiga nasvetov vam bo pokazala, kako to storiti!

Ta kratek, dnevni lunin vpliv seveda zaznavamo vsi. Ima pa luna še en svoj mesečni cikel, ki traja približno 28 dni.

Polne lune so burile domišljije po različnih kulturah v različnih obdobjih, zato so številne kulture poimenovale polne lune v različnih ... Kdaj bo polna luna in kdaj ostale lunine mene? Preveri kako bo luna na nas sijala v letu 2020. Polna luna je sicer izraz za pojav ali stanje, ko je Luna, z Zemljine perspektive, popolnoma osvetljena.

POVEZANE KNJIGE