Koža od blizu

Koža od blizu - Yael Adler | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Yael Adler
DIMENZIJA
10,21 MB
IME DATOTEKE
Koža od blizu.pdf
ISBN
8495780427790

OPIS

Nemška uspešnica na področju strokovnih knjigGube pričajo o skrbi in veselju, brazgotine o poškodbah, pretirano botoksirana mimika o strahu pred staranjem, kurja koža o strahu ali nasladi in marsikateri mozolj o preveč zaužitega mleka, sladkorja ali beljakovin. Prevelika telesna teža vodi v vnetje kožnih gub, suha ali preznojena koža pa je včasih znak za to, da je nekaj narobe s ščitnico. Koža je kot slikarsko platno, ki odraža naše življenje. Z njo se ukvarjamo vsak dan: z nego, staranjem, alergijami, opeklinami … Dermatologinja Yael Adler nam v nazorni in zabavni knjigi Koža od blizu približa našo kožo in nam pojasni vse, kar moramo vedeti o njej.

S preiskovanjem nerešenih primerov je dobil priložnost za nov začetek, čeprav bi se sam raje zakopal v primere, povezane s serijskim posiljevalcem in morilcem Sveinom Finnejem, ki ga je pred leti pomagal spraviti za zapahe. V javnost so pricurljale zadnje fotografije ameriške pop princeske Britney Spears, ki so razkrile, da njena koža od blizu vendarle ni tako popolna, kot bi si mislili. Vendar pa se pevka s tem ne obremenjuje, saj se zaveda, da moramo za svoj obraz znati vedno pravilno skrbeti. Pyogenic granuloma - od blizu.

Skupinski ples zdravstvenega osebja v Gradcu. FOTO: Facebook, Michael Ulrich.

POVEZANE KNJIGE