Kako deluje svet

Kako deluje svet - Clive Gifford | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Clive Gifford
DIMENZIJA
11,95 MB
IME DATOTEKE
Kako deluje svet.pdf
ISBN
3483821696028

OPIS

Obdajajo nas čudovite stvari v naravi in živimo v dobi, ki jo opredeljujejo vznemirljiva odkritja v znanosti, tehniki in tehnologiji. Ampak ali res razumemo, kako in zakaj se vse dogaja, tako kot se? Ta knjiga razlaga vse! Razišči čudeže vsega, kar vidiš okrog sebe, in odkrij, kako točno deluje svet. Bodi priča nastanku Zemlje in evoluciji živih bitij.Poglej, kako bitja sodelujejo, da bi preživela. Spoznaj, kako so živela in tehnološko ustvarjala stara ljudstva. Ugotovi, kako lahko domovi postanejo energijsko varčnejši. Knjiga vsebuje vse od resnih tem (na primer kako nastane cunami) do zabavnih (na primer kako poteka animacija računalniško narisanih likov).

Bodi priča nastanku Zemlje in evoluciji živih bitij.Poglej, kako bitja sodelujejo, da bi preživela. Spoznaj, kako so živela in tehnološko ustvarjala stara ljudstva. Kako deluje svet? Uporabniki nimajo skoraj nobenega nadzora nad elektronskimi napravami, ki naseljujejo njihove žepe, spalnice in dnevne sobe.

Za samooskrbo, za zdravje, za družbo, za naravo, za nas! ... A oba giganta sta mnenja, da avstralska vlada ne razume, kako deluje internet. Avstralski zakon, ki bi bil lahko podlaga za podobne zakone v drugih državah, predvideva, da bodo družbena omrežja in založniške družbe sklenile dogovor o plačevanju novic, če dogovora ne bo, bi lahko sledila arbitraža. Kako deluje in kdo je odgovoren za posamezne dejavnosti Namen te publikacije Ta publikacija je vodnik po delovanju Evropske unije (EU).

POVEZANE KNJIGE