Kaj se komu sanja

Kaj se komu sanja - Polonca Kovač | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Polonca Kovač
DIMENZIJA
11,63 MB
IME DATOTEKE
Kaj se komu sanja.pdf
ISBN
8854936404190

OPIS

Na vseh svojih pisateljskih ravneh Polonca Kovač dokazuje, da je rojena pripovedovalka. Ena naših najboljših.Knjiga Polonce Kovač, ene najpomembnejših slovenskih pisateljic za otroke in mladino, Kaj se komu sanja prinaša pisan izbor pravljičnofantastičnih in realističnih pripovedi ter leposlovno-poučnih del. V njej bomo našli zverinice z Večne poti, pet kužkov, psička Pafija, krokodile in putko, palčke, zelišča male čarovnice, gorski vrt, Jakca, Petra, Andreje, Urške in Špelce, pravljične zgodbe o sanjah in še in še.To literarno zakladnico so likovno obogatili ilustratorji: Marjanca Jemec Božič, Jelka Godec Schmidt, Ančka Gošnik Godec, Ana Košir, Marjan Manček, Aco Mavec, Matjaž Schmidt, Melita Vovk in Alojz Zorman Fojž. Polonca Kovač je za svoje ustvarjanje leta 2009 prejela Levstikovo nagrado za življenjsko delo.

dejko9 Prispevkov: 945 Pridružen: 13.08.2006 04:25:01 Kraj: Slovenija. Na vrh.

Umaknemo se in blokiramo in takrat se v nas poraja jeza. V tem obdobju se je najbolje zavedati, kaj mislimo, da počnemo, in ne iskati krivcev pri drugih, ki so ali pa je sama priložnost takšna, zato nas vse blokira.

POVEZANE KNJIGE