Igra sovraštva

Igra sovraštva - Sally Thorne | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sally Thorne
DIMENZIJA
6,99 MB
IME DATOTEKE
Igra sovraštva.pdf
ISBN
8421304073653

OPIS

Prvenec Sally Thorne - The Hating Game (Igra sovraštva), je navdušil tudi najbolj zahtevne bralke sodobnih romanc po svetu! Na strani Goodreads je knjigi 25.201 bralk podelilo v povprečju oceno 4,25* Od tega jo je 12.452 (skoraj 50%) označilo kot čisto 5-ko.NEMEZA:- Nasprotnik alI tekmec, kI ga ne moreš preseči alI premagati- Nekogaršnja poguba- Joshua TemplemanLucy Hutton in Joshua Templeman se sovražita. Ne samo, da se ne marata. Sovražita se. In brez najmanjše težave ali oklevanja jasno izražata svojo sovražno nastrojenost s celo vrsto obrednih pasivno agresivnih dejanj, medtem ko v pisarni sedita drug nasproti drugega, kjer delata kot pomočnika direktorjev založbe.Lucy ne razume Joshuove mrakobnosti, zategnjenosti in zavzetosti za delo. Joshua pa je očitno zbegan ob Lucyjinem stilu oblačenja, njenem čudaštvu in večnem optimizmu. Zdaj se borita za isto delovno mesto in njun boj se izjemno zaostri. Lucy noče popustiti, saj bi jo to utegnilo stati sanjsko službo ... Hkrati napetost med Lucy in Joshuo doseže vrelišče in Lucy ugotovi, da morda ne sovraži Joshue. In morda tudi on ne sovraži nje. Ali pa gre vendarle spet za neko novo igro ..."Briljanten, piker, zelo zabaven nov glas. Igra sovraštva bo osvojIla svet ljubiteljev romanc kot vihar. Ena boljšIh knjig, kar sem jIh kdaj prebrala." – Kristan Higgins"Duhovito, bistro, sveže in popolno. Slasten užitek vse od prve do zadnje strani. Toplo priporočam." – Susan ElIzabeth PhIllIps

Več kot ena stvar je lahko res. To nakazuje tudi zgornja pesem ameriškega pesnika Roberta Frosta in enako velja za ocene tekoče sezone televizijske serije Igra prestolov. Nagradna igra poteka od 7.

2019; ... verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti.

POVEZANE KNJIGE