Doktor Proktor in veliki rop zlata

Doktor Proktor in veliki rop zlata - Jo Nesbø | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jo Nesbø
DIMENZIJA
4,45 MB
IME DATOTEKE
Doktor Proktor in veliki rop zlata.pdf
ISBN
1197851957205

OPIS

Poženejo se na lov za pogrešanim zlatom, vmeša se ruski milijarder, tolpa butcev, ki so tako zelo zlobni kot so butasti, in zelo zanič nogometna ekipa, za še bolj zabavno pustolovščino pa poskrbijo kupi norih izumov in prdastičnih presenečenj! Ali bo našim trem prijateljem uspelo izvohati, kje je zlato, in ga pretihotapiti nazaj, še preden se vse naokrog razve, da je Banka Norveške čisto prazna?»Knjige doktorja Proktorja so veličastno trapaste in točno to se dopade mladim bralcem, željnimvznemirljivega branja, ki jih bo hkrati glasno nasmejalo.«DAILY POST, UK»Zapleti z vsako knjigo postajajo večji in bolj nori. V tejle dosegajo dimenzije Jamesa Bonda. (...) Pojavijo se čudoviti liki. Meni je najljubša gromozanska in strašljiva mati zlobnežev. Ni dvoma, da se [Jo Nesbø] zabava ob pisanju.«DAGBLADET, NORVEŠKA»Nov lažji-od-zraka izkoristek norveškega najbolje prodajanega romanopisca, podprt s prebavljivimhumorjem in občasnimi navdihujočimi ilustracijami.«KIRKUS REVIEWS, US

Večkrat nagrajena spletna trgovina. 7 prevzemnih NESBO, Jo: Doktor Proktor in veliki rop zlata NÖSTLINGER, Christine: TV Karel/Požvižgamo se na kumaričnega kralja/Tako in tako in sploh/Fant za zamenjavo OMAHEN, Nejka: Dež/Silvija/Veliko srce .

Vsekakor bi bilo treba v kratkem preizkusiti čevelj drvocep, rokociljnik za desničarje, anti-antifriz ali ledotvorni fluid, morda celo najnovejše poliglotske pilule z okusom maline, ki t... Doktor Proktor in veliki rop zlata; Doktor Proktor og det store gullrøveriet Ta stran uporablja JavaScript. Vaš brskalnik ne podpira JavaScripta ali pa je ta izklopljen. Jo Nesbo: Doktor Proktor in veliki rop zlata Strašna polomija! Nekdo je ukradel čisto vse norveško zlato, primera pa ne more razvozlati nihče drug kot doktor Proktor, Bulle in Liza! Celoten opis.

POVEZANE KNJIGE