Dekle za en mesec. Julij, avgust, september

Dekle za en mesec. Julij, avgust, september - Audrey Carlan | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Audrey Carlan
DIMENZIJA
4,59 MB
IME DATOTEKE
Dekle za en mesec. Julij, avgust, september.pdf
ISBN
9950751027123

OPIS

Potovanje Mie Saunders se nadaljuje v tretjem delu serije Dekle za en mesec. V naslednjih treh mesecih jo pot popelje v Miami, Teksas in njen rodni kraj, Las Vegas. V juliju služi kot zapeljivka v videospotu slavnega hip hop pevca Antona Santiaga. Navkljub travmam zaradi junijskih dogodkov v Washingtonu odpre srce in se izpove. Znova jo obišče Wes, njen deskar, ki snema filme, s katerim odkrije, da lahko v življenju in ljubezni dobi vse in še več, če bo le tvegala. Avgusta se Mia odpravi v Teksas, kjer se kot prava igralka pretvarja, da je izgubljena sestra naftnega mogotca in poslovneža Maxwella Cunninghama. To bi bila mala malica, če ji ne bi skrivnosti iz preteklosti življenja za vedno postavile na glavo. Izkaže se namreč, da je Maxwell zares njen polbrat, in še več … Septembra Mia odhiti v Las Vegas, kjer se ji podre svet. Njeni najbližji so v hudih škripcih, zato mora vse postaviti na kocko, da jih ne bi izgubila.

izd. Založništvo in izdelava - Tržič : Učila International, 2017 Jezik - slovenski ISBN ... Dekle za en mesec.

julija: 14. nedelja med letom, nova maša na Teznem ob 10h, pri nas Mesec: julij 2014 Poročilo o prejetih domnevnih neželenih učinkih zdravil za uporabo v humani medicini v letu 2013 31.

POVEZANE KNJIGE