Asterix pri Belgih

Asterix pri Belgih - René Goscinny | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
René Goscinny
DIMENZIJA
11,59 MB
IME DATOTEKE
Asterix pri Belgih.pdf
ISBN
5543019854272

OPIS

Galski poglavar Vserasturix je ves iz sebe: Rimljani trdijo, da so prišli v Galijo na počitnice po težki bitki z Belgi, ki da so najpogumnejši bojevniki na svetu. To vendar ne more biti res! Najpogumnejši so vendar neuklonljivi Galci! Da bi to dokazal, se Vserasturix v spremstvu Asterixa in Obelixa poda k sosedom, s katerimi se odločijo, da bodo pripravili nenavadno tekmovanje: najpogumnejši bodo tisti, ki bodo porušili največ rimskih taborov, sodnik pa naj bo kar sam Julij Cezar. Naj se igre začnejo!In kdo so zmagovalci? To se razkrije šele po vrsti zabavnih besednih dvobojev in drugih preobratov …

Avtor: René Goscinny Prevajalec: Špela Žakelj. Dobavljivost: Na zalogi (1-4 dni) Redna cena: 14,95 ... ASTERIX PRI BELGIH količina.

Trda vezava, 48 strani. Knjiga je v odličnem stanju.

POVEZANE KNJIGE