Assassin's Creed. Razodetja

Assassin's Creed. Razodetja - Oliver Bowden | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Oliver Bowden
DIMENZIJA
3,52 MB
IME DATOTEKE
Assassin's Creed. Razodetja.pdf
ISBN
9373946557125

OPIS

Starejši, modrejši in še nevarnejši Ezio Auditore, pripadnik reda morilcev, išče izgubljeno knjižnico, ki leži globoko pod trdnjavo Masjaf.Knjižnico je pred več kot dvema stoletjema zgradil znameniti učitelj bratovščine morilcev Altair Ibn-La’Ahad in svojim naslednikom pustil pet ključev, ki jih bo popeljalo do nje. Knjižnica pa ne skriva le dragocenega znanja, ampak tudi strašljivo skrivnost, do katere se mora Ezio dokopati še pred pokvarjenimi templjarji. Pot ga vodi v nemirni Konstantinopel, kjer se že zbira templjarska vojska in resno ogroža Otomansko cesarstvo.Ko se Ezio odpravi po sledeh svojega predhodnika, se mora še zadnjič spopasti z neusmiljenim sovražnikom. Njegovo romanje pa hitro preraste v bitko s časom …

Gre za zgodovinsko fikcijo (mimogrede: eden izmed navdihov prvega dela igre, umeščenega v čas tretje križarske vojne, je bil po navedbi avtorjev roman Alamut Vladimirja Bartola), ki je tekom nadaljevanj posegla v različna ... Oliver Bowden - oglejte si vse knjige na Emka.si, Assassin's Creed: Renaissance, Assassin's Creed: Brotherhood, The Secret Crusade: Assassin's Creed Book... ASSASSIN'S CREED: Razodetja  Starejši, modrejši in še nevarnejši Ezio Auditore, pripadnik reda morilcev, išče izgubljeno knjižnico, ki leži globoko pod trdnjavo Masjaf. Серия Assassin's Creed - главная дойная корова Ubisoft. Суммарное число проданных копий исчисляется десятками миллионов, и интерес аудитории после недавней перезагрузки в лице Origins, Odyssey и Valhalla ... Razodetja (Revelations) knjiga avtorja/ice Oliver Bowden.

Lahko pošljem tudi po pošti, stroške pošiljanja krije kupec.* Assassin's Creed (Morilčeva vera v dobesednem prevodu) je tretjeosebna akcijska videoigra, ki jo je razvil Ubisoft Montreal, izdal pa Ubisoft. Izšla je 15.

POVEZANE KNJIGE