Veleposestnik, ki me je ljubil

Veleposestnik, ki me je ljubil - Karen Hawkins | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karen Hawkins
DIMENZIJA
9,79 MB
IME DATOTEKE
Veleposestnik, ki me je ljubil.pdf
ISBN
3501872374775

OPIS

Caitlyn Hurst si je privoščila nagajivo potegavščino, zaradi katere se je morala njena sestra poročiti s Hughom MacLeanom. Sedaj pa je prišel čas, da poravna račune. Veleposestnik in vodja klana, Alexander MacLean, je nekoč užival v avanturi in besednem dvoboju z ljubko in predrzno Caitlyn, vendar je sedaj besen, ker se je njegovo dobro ime začelo vlačiti po opravljivih krogih in je zaradi nje njegov ugled postavljen na kocko. Pripravljen je na maščevanje, vendar ne računa, da bo podlegel čarom spogledljivke, ali da bo nasedel ženskim zvijačam.

Julia Quinn. Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.

Ob prebiranju se ji razkriva skrbno varovana družinska skrivnost, prepovedana ljubezenska vez med mladoletno Eleonoro in veliko starejšim Valentinom. Dnevniškim zapisom zaljubljene najstnice so dodana razmišljanja tetinih staršev in drugih sorodnikov, ki ... Je psevdonim, ki ga uporablja Kim Bennet.

POVEZANE KNJIGE