Spletna punca na svoji poti

Spletna punca na svoji poti - Zoe Sugg | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zoe Sugg
DIMENZIJA
10,55 MB
IME DATOTEKE
Spletna punca na svoji poti.pdf
ISBN
5860033215908

OPIS

Pennyjino življenje se je vrnilo v stare tire.Za Penny se začne novo šolsko leto in pripravljena se je soočiti s svetom – sama. Noah je predčasno zapustil turnejo in izginil s površja zemlje. Nihče ne ve, kje je, niti Penny. Ko jo Megan povabi na obisk v novo umetniško šolo, ki jo obiskuje, se odpre priložnost, da spozna nove prijatelje.Pomoč drugim se za Penny izkaže za pravo zdravilo. Elliot njeno prijateljstvo potrebuje bolj kot kdaj prej, spozna pa tudi Posey, ki se spopada s hudo tremo pred nastopi in prav tako potrebuje pomoč.Ali bo šarmantni Škot Callum pravi, da se Penny zamoti? Ali lahko Penny zares obrne nov list v življenju, ko pa jo Noahova senca zasleduje na vsakem koraku?

Preverite lahko celo, kdaj pride v vaše konce. Ne boste verjeli, toda obstaja več spletnih strani in celo mobilnih aplikacij, kjer ste lahko na sledi božičku. Spletna punca.

Največja ponudba knjig na enem mestu! V prenovljeni spletni knjigarni so vam na voljo knjige slovenskih založb, bogat izbor knjig v angleščini in drugih tujih jezikih, učbeniki in šolske potrebščine, revije … Skupaj več kot 1.100.000 naslovov! Spletna trgovina Gtocka.si. 1,342 likes · 17 talking about this · 4 were here.

POVEZANE KNJIGE