Skuhaj mi pravljico!

Skuhaj mi pravljico! - Majda Koren | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Majda Koren
DIMENZIJA
5,90 MB
IME DATOTEKE
Skuhaj mi pravljico!.pdf
ISBN
4004377182784

OPIS

Kaj skuhaš otroku, ki je strašno izbirčen? Pravljico, seveda! Vzameš rožnat lonec z zelenimi pikami, vržeš vanj ščepec soli, dva krompirja, malo žličko praška kačjega zoba in tri žličke smega. In potem mešaš z največjo kuhalnico. Ko je pravljica kuhana, jo postrežeš na krožniku. Kaj pa, če pravljica otroku ni všeč? Poskusiš znova. V zelenem loncu z modrimi pikami! In če imate za pravljice tako izbirčen nos, kot je Srčkov, vam lahko svetujemo le eno. Poskusite tole pravljico. Zagotovo vam bo teknila.Pa dober tek!

TEDx Talks Recommended for you »Skuhaj mi pravljico!« pravi Srček in mama mu vsak dan skuha pravljico v drugačnem loncu. Ni mu všeč tista iz rožnatega lonca z zelenimi pikami, niti tista iz zelenega lonca z modrimi pikami, zato ostane lačen.

... Mestna knjižnica Ljubljana je s 35 enotami največja splošna knjižnica v Sloveniji. Njen sedež je na Kersnikovi 2.

POVEZANE KNJIGE