Simon in Skokec

Simon in Skokec - Margaret Wild | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Margaret Wild
DIMENZIJA
10,10 MB
IME DATOTEKE
Simon in Skokec.pdf
ISBN
6936068832060

OPIS

Odkar je bil Skokec poskočen pasji mladiček, sta s Simonom vse počela skupaj. Nekega dne pa se zgodi nekaj nepredstavljivega. Ko se Simon vrne domov iz šole, Skokca ni tam, da bi ga pozdravil. Skokca ne bo nikoli več, a Simon ni pripravljen, da bi ga izpustil.Zgodba nežno prikazuje moč podpore, ki jo ima ljubezen ob pretresu in žalosti.

Da gikk fire av de som jobbet i butikken sammen og kjøpte den. Siden den gang har de etterhvert gått av med pensjon og idag er det en eier igjen. Knjižne novosti april 2017 - Medobčinska splošna knjižnica Žalec Smo že od leta 1994 delujoča ekipa elektro mojstrov, ki se ukvarja z elektroinštalacijskimi deli in vam nudi pomoč pri manjših pa tudi večjih elektroinštalacijskih delih, servisih ter vzdrževanju elektro inštalacij.

Ko se Simon vrne domov iz šole, Skokca ni tam, da bi ga pozdravil. Izid knjige: NOVO.

POVEZANE KNJIGE