Ponižani in razžaljeni

Ponižani in razžaljeni - Fjodor M. Dostojevski | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Fjodor M. Dostojevski
DIMENZIJA
11,36 MB
IME DATOTEKE
Ponižani in razžaljeni.pdf
ISBN
7031768566894

OPIS

»To razgrebanje rane in naslajanje nad bolečino sem razumel: to je užitek mnogih ponižanih in razžaljenih …«Ponižani in razžaljeni so najbolj avtobiografsko delo Dostojevskega. Ko je Dostojevski leta 1860 začel pisati ta roman, je bil star devetintrideset let. Za sabo je imel nedokončan študij na šoli za vojaške inženirje in več zdaj bolj, zdaj manj odmevnih literarnih del.

Roman v štirih dejanjih in z epilogom. Rusko spisal F.

Delavci o kakšnem izobraževanju pojma nismo imeli, ker so nam vodilni v podjetju to prikrivali.Kam,kam, le kam je šlo ta dva miljona evrov, se sprašujem sedaj, ko sem doma brezposeln. ... poniŽani in razŽaljeni poniŽani in razŽaljeni poniŽani in razŽaljeni poniŽani in razŽaljeni poniŽani in razŽaljeni poniŽani in razŽaljeni poniŽani in razŽaljeni.

POVEZANE KNJIGE