Nova muzika v New Yorku

Nova muzika v New Yorku - Ičo Vidmar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ičo Vidmar
DIMENZIJA
9,43 MB
IME DATOTEKE
Nova muzika v New Yorku.pdf
ISBN
7906118699857

OPIS

Priznani slovenskiraziskovalec popularnih godb, dr. Ičo Vidmar v novi knjigi analizira bistvene zgodovinske preobrazbe v družbenih pogojih ustvarjanja nove glasbe v New Yorku od 70. let prejšnjega stoletja dalje v povezavi s procesi ekonomske in politične preobrazbe ameriške kulturne prestolnice v neoliberalno globalno mesto.

Neodvisni glasbeniki in pravica do mesta (Studia humanitatis, 2017)... Pred kratkim je pri nas izšla knjiga Nova muzika v New Yorku - s podnaslovom Neodvisni glasbeniki in pravica do mesta.Njen avtor je Ičo Vidmar - kulturni sociolog, glasbeni publicist, prevajalec in kritik, ki je svoje poslanstvo začel pred skoraj štiridesetimi leti. Kot pravi, je knjiga del njegovega doktorata oziroma raziskave, ki je potekala od leta 2008 do 2014. Članki z oznako Nova muzika v New Yorku.

29. novembra, 2017 @ 19:00 - 22:00 ... V torek sta obe ekipi poročali o drugi različici, za katero se zdi, da v Kaliforniji narašča.

POVEZANE KNJIGE