Nosečnost

Nosečnost Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,27 MB
IME DATOTEKE
Nosečnost.pdf
ISBN
5103697923108

OPIS

Nosečnost je barvita knjiga, polna praktičnih informacij, koristnih nasvetov in bistvenih podatkov, nujnih za bodoča starša, da se bosta lažje znašla v najlepši življenjski avanturi – pričakovanju in prihodu dojenčka.Knjiga ju bo po korakih vodila od spočetja vse do rojstva in še malo naprej, po prvih dojenčkovih tednih. V njej lahko mamice spremljajo iz meseca v mesec, kako se spreminja njihovo telo in kako napreduje dojenček, pa tudi kako poskrbeti zase in nadobudneža po porodu. Knjiga nagovarja tudi bodoče očke, da se bodo lažje in samozavestneje znašli na poti starševstva.Nepogrešljiv priročnik za oba bodoča starša!

Vsak teden nosečnosti je zgodba zase. Poglejte, kakšni simptomi vas čakajo vsak teden in kaj se v bistvu v vašem trebuščku dogaja.

Je skrivnost tudi za nosečnico samo, kamor občasno pogledamo zgolj s pomočjo ultrazvoka. Da si boste lažje predstavljali, kaj se dogaja med nosečnostjo v maternici, smo za Vas pripravili pregled razvoja otroka vse od petega tedna nosečnosti naprej, ... 'nosečnost odvajala' Rezultati iskanja: nosečnost odvajala.

POVEZANE KNJIGE