Nasmej me

Nasmej me - Melanie Joyce | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Melanie Joyce
DIMENZIJA
4,72 MB
IME DATOTEKE
Nasmej me.pdf
ISBN
5954783405672

OPIS

Nič ni lepšega od nasmeškov in smeha in za nekega malega slončka jih nikoli ne zmanjka.Uživaj v tej zabavni in prikupni zgodbici, ki bo morda narisala nasmeh tudi na tvoj obraz.

Komični posnetek se je razširil po medmrežju in požel ogromno odzivov Klemen Bauer: V šprintu si želim do konca teči v nekem ritmu, da se mi ne bi ponovilo to, da me je v zadnjem krogu pobralo. Foto: Sportida Bauer je v sredo odtekel prvo tekmo v svetovni konkurenci v letu 2021.

Comedian Nasmej me. Avtorji Joyce Melanie (avtor), Berlot Kužner Petra (prevajalec) Leto izdaje 2017 COBISS.SI-ID 287192576; Isbn 978-961-00-3181-9 Jezik slovenski Izdaja tiskana Založba UČILA INTERNATIONAL, d.o.o., Trži č; Kategorije Knjige za otroke in mladino Poezija ... Skupina Bepop, ki je ob prelomu tisočletja sprožila zadnjo vseslovensko pop evforijo, od jeseni 2019 spet nastopa kot ženski trio.

POVEZANE KNJIGE