Nakup, varstvo in prodaja avtorskih pravic

Nakup, varstvo in prodaja avtorskih pravic - Petra Christine Hardt | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Petra Christine Hardt
DIMENZIJA
10,28 MB
IME DATOTEKE
Nakup, varstvo in prodaja avtorskih pravic.pdf
ISBN
9912208684381

OPIS

(Društvo ZAMP Slovenije) za kolektivno upravljanje avtorskih pravic na delih s področja književnosti, znanosti, publicistike in njihovih prevodov, Združenju skladateljev, avtorjev in založnikov za zaščito avtorskih pravic Slovenije (Združenje SAZAS) za kolektivno upravljanje avtorskih pravic ... Narava avtorskih pravic. Avtorske pravice so izključne narave in omejujejo uporabo avtorskega dela brez soglasja avtorja.

(13) Skupno iskanje in dosledna uporaba tehničnih ukrepov za varstvo del in predmetov sorodnih pravic ter nujnih informacij o pravicah Kolektivno upravljanje avtorskih pravic omogoča avtorjem in drugim imetnikom pravic bolj preprosto in učinkovito upravljanje pravic v razmerah množičnega koriščenja njihovih del, uporabnikom pa enostaven dostop do zakonite uporabe številnih del. Posebej za ta namen se ustanovijo kolektivne organizacije avtorjev, ki nastopajo kot ... 404 - MKK ...

POVEZANE KNJIGE