Lov na zaklad

Lov na zaklad - Sally Rippin | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sally Rippin
DIMENZIJA
6,26 MB
IME DATOTEKE
Lov na zaklad.pdf
ISBN
8142002870205

OPIS

Zadnja knjiga o Brini in tajnem detektivskem klubu! Tudi tokrat jih čaka zapleten primer. Brino in prijatelje iz kluba ravnateljica prosi, da razvozlajo še posebej pomembno uganko. Pred davnimi časi so namreč nekje v šoli skrili časovno kapsulo in tajni detektivski klub jo mora poiskati!

Nič drugače ni bilo tokrat, za njen sedmi rojstni dan. Pripravili smo Lov na zaklad, ki udeležence popelje po vasi Hotedršica. Na lov se lahko odpravite posamezniki ali pa cele družine, ki tako poskrbite, da se nadihate dovolj svežega zraka.

Quantity: DODAJ K NAKUPU. Če želiš biti popolnoma svoboden pri odkrivanju mesta, potem je to prava igra zate in prijatelje. S predsednikom Slovenskega geocaching kluba smo se podali v lov na zaklad.

POVEZANE KNJIGE