Lepa v smrti

Lepa v smrti - Peter James | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter James
DIMENZIJA
6,34 MB
IME DATOTEKE
Lepa v smrti.pdf
ISBN
3558668687146

OPIS

Eno samo dejanje privede do neskončne vladavine zla …Tom Bryce je naredil, kar bi naredil vsak pošten človek. Na vlaku je vzel cede, ki ga je nekdo izgubil, z namenom, da ga vrne lastniku. Toda ko si ga v iskanju morebitnih informacij o imetniku ogleda, ugotovi, da je postal edina priča grozljivega umora. Z njegovega računalnika izginejo vsi podatki, prikaže pa se grozilno sporočilo, da o videnem ne sme govoriti s policijo, sicer bo ista usoda doletela tudi njegovo ženo, hčerko in sina. Navsezadnje ga žena Kellie prepriča, da mora iti na policijo, zato Tom pogumno poda izjavo preiskovalni ekipi, ki preiskuje ta primer umora. Ekipo vodi komisar Roy Grace, človek, ki ima na grbi lastne demone iz preteklosti. Toda zaradi tega dejanja postane smrt družine Bryce gola formalnost – in pošastna zanimivost. Najava Tomove in Kelliejine smrti se je že znašla na spletu. Naročnike so povabili, naj se prijavijo in si ogledajo, kako lepa bosta v smrti.Lepa v smrti je druga uspešnica o policijskem komisarju Royu Graceu izpod spretnega peresa Petra Jamesa, ki zna pričarati neverjetne zaplete in preobrate.

Stevardese so skušale pomiriti potnike, od katerih ... - Lepa dolina smrti - Glasba naj živi! Šepetanje konjem. Ob tem je posnel tudi nekaj krajših, polurnih dokumentarcev (Pumovci (prikazan na GP Japan), Tešanovci, Kostel, Pivška kotlina…) in videospotov.

Založništvo in izdelava - Tržič : Učila International, 2017 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-00-3282-3; 978-961-00-3283- COBISS.SI-ID - 288876032 ... Lepa v smrti : [drugi primer komisarja Roya Gracea] James, Peter, 1948-Vrsta gradiva - roman ; leposlovje za odrasle Izdaja - 1. izd.

POVEZANE KNJIGE