Žganja iz sadja in grozdja

Žganja iz sadja in grozdja - Zdenko Rajher | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zdenko Rajher
DIMENZIJA
9,51 MB
IME DATOTEKE
Žganja iz sadja in grozdja.pdf
ISBN
8006015248003

OPIS

DESTILACIJA IN DESTILATI – ŽGANJA ALI ŽGAN(J)ICE – MEŠANE PIJAČE Z ŽGANJIKnjiga Žganja iz sadja in grozdja Zdenka Rajherja odlično podaja tehnološka spoznanja s tega področja; na svoj račun bodo prišli vsi, ki si poleg osnovnih znanj želijo poglobljenega uvida v tehnologijo destilatov iz sadja in grozdja. - Mag. Janez Valdhuber

Boljša kvaliteta pomoč tretje destilacija - na tej stopnji moči pijač bo približno 75-80%. Infuzija alkohola grozdja in proizvodnjo žganja, je treba dodati, da pijačo in nekaj začimb hrast peg. Tokrat bomo pripravili pravi žganje iz grozdja (žganje), poskušam čim bolj držati klasični tehnologiji.

V takih primerih mora proizvajalec navesti, da pijača nima časa staranja. Nekateri so stari dve leti, potem imajo trdnjavo 70 stopinj. Običajno se žganje nato stara v lesenih sodih, obstajajo pa tudi nespečene vrste žganja.

POVEZANE KNJIGE