Zakonsko življenje zlatih ribic

Zakonsko življenje zlatih ribic - Guadalupe Nettel | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Guadalupe Nettel
DIMENZIJA
12,2 MB
IME DATOTEKE
Zakonsko življenje zlatih ribic.pdf
ISBN
3504434090248

OPIS

Vaš brskalnik ne podpira JavaScripta ali pa je ta izklopljen. Domov > Vse knjige > Leposlovje > Kratka proza > Zakonsko življenje zlatih ribic Ribe so namreč živa bitja in zanje je potrebno skrbeti kot za vse ostale hišne ljubljenčke. Akvarijskih rib je 'malo morje', še vedno pa so najbolj priljubljene ravno zlate ribice, morda tudi zato, ker pogosto nastopajo v filmih, risankah in v pravljicah izpolnjuje želje. Zanimivo je, da podobno kot v zbirki kratkih zgodb Zakonsko življenje zlatih ribic, Nettlova razumevanje človekovega bivanja na Zemlji opiše skozi razumevanje živalskega sveta.

Protagonisti njenih zgodb so osebe, ki naj bi si bile blizu, a so si daleč (odrasla hči, ki kot novinarka intervjuja lastnega nepoznanega očeta, skregani s... Pogovor z Veroniko Rot o knjigah, prevajanju in o romanih priljubljenega katalonskega pisatelja Carlosa Ruiza Zafóna. Zakonsko življenje zlatih ribic Avtor. Štoka Drago.

POVEZANE KNJIGE