Zahodni Balkan na poti v EU

Zahodni Balkan na poti v EU - Ana Ješe Perković | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ana Ješe Perković
DIMENZIJA
9,50 MB
IME DATOTEKE
Zahodni Balkan na poti v EU.pdf
ISBN
4103576865253

OPIS

Knjiga prinaša trezen pogled v razburkano diskusijo o preteklih in prihodnjih poteh evropske integracije. V logičnem sosledju učinkovito dekonstruira in analizira kompleksne procese, ki jih sociološka in širše, družboslovna znanost, ne zapopadeta dovolj. Gre za vprašanja evropeizacije, tranzicije, širitvenega procesa in znotraj njega - pogojevanja članstva kot enega od najbolj učinkovitih orodij preteklih širitev Evropske unije.

Val ... Zahodni Balkan bo ena od prednostnih tem predsedovanja Slovenije svetu EU v drugi polovici tega leta. Minister za zunanje zadeve Anže Logar je danes na Brdu pri Kranju v okviru skupine Central 5 (C5) predstavil poglede in prednostne naloge Slovenije pri predsedovanju in dobil podporo in zagotovilo, da Slovenija lahko računa na pomoč in podporo Avstrije, Madžarske, Češke in Slovaške. Dodatne informacije o vrhu so na voljo tudi na spletnem mestu Komisije: Vrh EU-Zahodni Balkan: izboljšanje povezljivosti in varnosti v tej regiji (Sporočilo Komisije, 17.

V logičnem sosledju učinkovito dekonstruira in analizira kompleksne procese, ki jih ... Parlament svoja stališča o širitvi izraža v obliki letnih resolucij, s katerimi se odzove na najnovejša letna poročila Komisije za posamezne države. Po vrh EU-Zahodni Balkan v Zagreb (na spletu) je Parlament junija 2020 izdal tudi sklop priporočil za Zahodni Balkan. Letošnjega 1.

POVEZANE KNJIGE