Vrtnarimo z Jernejo

Vrtnarimo z Jernejo - Jerneja Jošar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jerneja Jošar
DIMENZIJA
5,83 MB
IME DATOTEKE
Vrtnarimo z Jernejo.pdf
ISBN
9143976876526

OPIS

Ekološki vrt v štirih letnih časih. Avtorica velike uspešnice Ekološko vrtnarjenje za vsakogar Jerneja Jošar vas bo v novi knjigi vodila skozi vrtna opravila, ki so potrebna, da bo na vašem vrtu cvetelo in brstelo vse leto.

... vrt je lahko balkon, Ekološko vrtnarjenje za vsakogar, Vrtnarimo z Jernejo in priročnik Z Jernejo do zdravega vrta. Gojenje zelenjave nam ne sme predstavljati truda, temveč sprostitev.

Če ste januarja skrbno načrtovali vrtičkarsko sezono in se ... Kupi Z Jernejo do zdravega vrta - Preprečevanje in zdravljenje bolezni ter naravno odganjanje škodljivcev + Vrtnarimo z Jernejo skupaj ter prihrani dodatnih 3,74 € (7.07%) Prelistaj me. 27,99 € + Prelistaj me.

POVEZANE KNJIGE