Ti si čist normalen

Ti si čist normalen Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,89 MB
IME DATOTEKE
Ti si čist normalen.pdf
ISBN
6441547400247

OPIS

Prva zbirka, v kateri so zbrane stvaritve slovenskih raperjev, urbanih poetov in pripovedovalcev sodobnih zgodb, ki na papirju, brez glasbe, delujejo ravno tako prepričljivo kot takrat, ko se pod njimi razlegajo biti.Izvrstna zasedba za koncert med platnicami knjige: SLON IN SADEŽ, EZY-G, 6 PACK ČUKUR, GERO, VALTERAP, MURAT IN JOSE, N\'TOKO, KLEMEN KLEMEN, KOSTA, STEKLI PSI, TRKAJ, DOŠA, TOXSICK, SAMO BORIS, NIKOLOVSKI, PIŽANA, ALI EN, ZLATKO.

Redna cena: 19,95 € Skrij Poglej ve ... kjer piše: Če si se znašel/a tukaj, potem si verjetno že pokukal/a v knjigo in se nadejaš še izvorne različice pesmi, objavljenih v knjigi Ti si čist normalen - klik, klik po linkih in uživaj!!! Ti si čist normalen Cena: 27,96 evra. 4 of 5 Ti si čist normalen Cena: 24,94 evra.

Vrsta gradiva - poezija ; za mladino (nad 14 let) Izdaja - 1. izd.

POVEZANE KNJIGE