Strašna šola

Strašna šola - James Patterson, Chris Tebetts | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Patterson, Chris Tebetts
DIMENZIJA
4,47 MB
IME DATOTEKE
Strašna šola.pdf
ISBN
8201357823342

OPIS

Božo Pult, junak serije Strašna šola, je pripravljen na zabavno poletje v kampu - dokler ne ugotovi, da je v poletni šoli! In kot da to ni dovolj, se mora spoprijeti še s težavnimi vrstniki. Kljub temu, da se sooča z vprašanji ustrahovanja in medvrstniškega nasilja, najde glavni junak duhovite in sproščujoče rešitve in se pogumno postavi za svoje prijatelje.

Junak knjige Božo mi je bil zelo všeč, ker je počenjal veliko neumnosti. Vam je ta ocena knjige všeč? 1 od 1 bralcev je ta ocena knjige všeč. OŠ Srečka Kosovela Sežana.

V šoli si je pridobil milijon sovražnikov. ... Projekt Društva Šola zdravja deluje že od februarja 2007, v letu 2011 pa smo dobili status društva, ki deluje v javnem interesu na področju športa.

POVEZANE KNJIGE