Srečkov kovček

Srečkov kovček - Dunja Jogan | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dunja Jogan
DIMENZIJA
11,30 MB
IME DATOTEKE
Srečkov kovček.pdf
ISBN
4632515954343

OPIS

Kovčki so fantastična iznajdba!Z njimi hodimo na počitnice, potovanja, vanje lahko spravljamo snežne krogle, razglednice, igrače in še veliko lepih stvari.Ste vedeli, da obstajajo tudi kovčki, ki rasejo kar sami od sebe in so vse težji in težji, da jih je že kar težko vleči s sabo?Ravno tak je bil Srečkov kovček, dokler …

Št. strani: [25] Zbirka: Mušnice Žanr: slikanica za odrasle in mladostnike Narodnost: slovenska književnost "Za vsakim hribom je dolina" Ko vas vzdihi polnijo samo z žalostjo in je telo breme, podobno kovčku nesrečnega Srečka, se povzpnite na hrib, pod hribom je vedno dolina. Ste vedeli, da obstajajo tudi kovčki, ki rasejo kar sami od sebe in so vse težji in težji, da jih je že kar težko vleči s sabo?Ravno tak je bil Srečkov kovček, dokler … Recenzija Bukla Mlada ilustratorka Dunja Jogan, ki po navadi opremlja slikanice drugih avtoric in avtorjev, je tokrat sama zasnovala zgodbo o osamljenem in nesrečnem ... Slikanica Srečkov kovček je med 17 dobitniki nagrade PEN Translates Award.

Gospodična knjiga - Podcast. 4: PRESTRAŠENI OTROCI.

POVEZANE KNJIGE