Slastne domače jedi

Slastne domače jedi - Uroš Flis, Milena Suwa Stanojević | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Uroš Flis, Milena Suwa Stanojević
DIMENZIJA
11,7 MB
IME DATOTEKE
Slastne domače jedi.pdf
ISBN
1729458798063

OPIS

30 preprostih receptov za vsak dan:Široki rezanci z mini paradižiki, jajčevci, bučko in svežimi zelišči, fuži s tartufi, ravioli z nadevom iz rukole in skute, skutni štruklji, borovničevi štruklji, krompir z bohinjskim sirom, čompe … in še številne druge slastne domače dobrote za pester vsakdanji jedilnik.

V hladnih zimskih dneh prijajo jedi, ki nas pogrejejo in nam dajo energijo, zato so udeleženci tokratne delavnice pripravljali enolončnice, krepke juhe in ostale domače jedi na žlico. Predzadnja delavnica je potekala 23.

Oddaja pa nam postreže tudi z podatki o zgodovini čokolade. Slastne miške, narejene s sestavino, ki jo obožujete 18.01.2020 Avtor: Špela Ankele 0 Čisto preprost recept za miške, zanimiv pa je, ker se vanje namesto klasičnega jogurta vmeša skuta. Slovenske domače jedi. Naše prijazno osebje vam postreže s hladnimi in toplimi predjedmi, toplimi glavnimi jedmi, kosili, malicami, prilogami in dodatki, solatami in sladicami.

POVEZANE KNJIGE