Poročena z neznancem

Poročena z neznancem - Jane Ashford | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jane Ashford
DIMENZIJA
6,46 MB
IME DATOTEKE
Poročena z neznancem.pdf
ISBN
9389778355436

OPIS

Ustrežljiva Mary Fleming in poslušni John Bexley se na željo staršev poročita. Mesec po poroki mora John na diplomatsko odpravo na Kitajsko. Za dve debeli leti.Ko se končno vrne domov, ugotovita, da sta se oba močno spremenila. Na slabše. Mary iz ubogljive in sramežljive neveste odraste v privlačno, a ukazovalno žensko, medtem ko je John poročen s službo v diplomaciji. Čeprav so te spremembe nepričakovane in nadležne, so na trenutke naravnost vznemirljive … Si bosta vendarle dala priložnost in se znova spoznala?

Potrebujem vsaj nekaj zmenkov in pogovorov, preden postanem intimna z moškim. Sem pa poročena, z otrokom in sem v... Drogirana Peaches seksala z neznancem.

Kitajci namreč težko dobijo dovoljenje za življenje v mestu, če niso poročeni s... Sanjarim o tem, vendar se nikakor ne morem sprostiti s popolnim neznancem. Potrebujem vsaj nekaj zmenkov in pogovorov, preden postanem intimna z moškim.

POVEZANE KNJIGE