Ko srce oprosti

Ko srce oprosti - Ruth M. Lerga | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ruth M. Lerga
DIMENZIJA
8,40 MB
IME DATOTEKE
Ko srce oprosti.pdf
ISBN
1054061406305

OPIS

London, 1823. Nicole Saint-Jones nikakor ne more pozabiti, kako zelo jo je lord Richard Illingsworth prejšnje leto prizadel. Edini moški, ki se ji je zdel častivreden, kavalirski in zabaven, se ji je izneveril.Čeprav ni zaljubljena vanj – ali tako vsaj misli – tega ne more pozabiti in tega mu tudi nikakor ni pripravljena oprostiti.Vendar okoliščine tako nanesejo, da se Richard in Nicole ne moreta ogniti eden drugemu, saj se zaradi družinskih srečanj in družabnih dogodkov nenehno gibljeta v istih krogih. Kako bo torej Nicole prenesla, ko bo Richard dvoril drugim damam pred njenimi očmi? Ali bo ta ponosni vikont povsem neprizadeto prenesel pogled na Nicole v rokah drugega moškega?Glavna junaka se v hipu znajdeta v vrtincu nepričakovanih obratov, nesporazumov, ljubosumja, zabavnih situacij, ob katerih bodo bralke zagotovo zelo uživale.

Tudi on se je nasmejal in oba sta dejala, da se je najbrž želel dojenček samo zaščititi, da ga mama ne bi okužila s covidom. ''Ko smo se šalili, da ima masko, me je ta misel sprostila in sem bila bolj mirna,'' še pove Samantha, ki je že v težkem pričakovanju otroka. ko što je hladna moja postelja a mene ubija bol u grudima, gorim uvijek kad zatvorim oči dušo znam da ćeš mi ti odnijeti san, voljena Gori moje srce puno nemira tebe doziva, oprosti onaj koji voli može i da pogriješi Ja bi noćas svemir dao kad bi mogao samo da jos jednom zaspim ti na grudima, opijen tvojim usnama Sjećanja, vjetar mi ... Split je slomljen odlaskom Đorđa Balađevićem, plače i Pula, Zagreb, teško je od Vardara do Triglava, tuga je velika zbog smrti Panonskog Mornara, nenadoknadiv je to gubitak za sve..

Težka lekcija te čaka. Močno upam, da ne boš zaradi tega kdaj… Preberi več »Draga hči, oprosti, ker si mi tako podobna Oprosti nam ja Rabbi, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina.

POVEZANE KNJIGE