Človek, delo in organizacija

Človek, delo in organizacija - Boštjan Bajec, Eva Boštjančič, Sara Tement | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Boštjan Bajec, Eva Boštjančič, Sara Tement
Človek, delo in organizacija.pdf
2364562762035

V monografiji je sistematično in strukturirano predstavljen pregled ključnih področij, ki so pomembna za poznavanje psihologije dela, kot so selekcija kadrov in zaposlovanje, izobraževanje in razvoj zaposlenih, organizacijski razvoj, merjenje delovne uspešnosti, zadovoljstvo pri delu ..., hkrati pa so teoretski koncepti dopolnjeni z rezultati in spoznanji številnih domačih in tujih raziskav s področja dela, kadrovske in organizacijske psihologije.

Organizacija podjetja pa je nastala z Add tags for "Človek in delo : psihologija dela za vodstveni in vodilni kader v delovnih organizacijah". Be the first.

vrste proizvodnje. tipi proizvodnih procesov.