Človek, delo in organizacija

Človek, delo in organizacija - Boštjan Bajec, Eva Boštjančič, Sara Tement | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Boštjan Bajec, Eva Boštjančič, Sara Tement
Človek, delo in organizacija.pdf
2091520315194

V monografiji je sistematično in strukturirano predstavljen pregled ključnih področij, ki so pomembna za poznavanje psihologije dela, kot so selekcija kadrov in zaposlovanje, izobraževanje in razvoj zaposlenih, organizacijski razvoj, merjenje delovne uspešnosti, zadovoljstvo pri delu ..., hkrati pa so teoretski koncepti dopolnjeni z rezultati in spoznanji številnih domačih in tujih raziskav s področja dela, kadrovske in organizacijske psihologije.

najpomembnejše faza gospodarskega procesa. vrste proizvodnje.

Obstajata tudi večje enote kot na primer: človek-dan (8 človek-ur) in človek-leto (2000 človek-ur). Ključne besede: človek, osebnost, organizacija, družba, uspeh, uspešnost, kriza, odhod, etika, svoboda. SUMMARY Organizations are those environments (»our« enterprises) in which we spend a bigger part of our active and most creative life.