Čas je morilec

Čas je morilec - Michel Bussi | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michel Bussi
DIMENZIJA
3,74 MB
IME DATOTEKE
Čas je morilec.pdf
ISBN
5136811889787

OPIS

Clotilde se z možem in hčerjo odpravi na počitnice na Korziko. Na tem hribovitem otoku, očetovem rojstnem kraju, je kot najstnica v hudi prometni nesreči izgubila starše in brata, sama pa čudežno preživela. Zdaj prvič po 27 letih obišče njihov grob in stare starše, vplivno korziško družino, ki ima v lasti polovico otoka.Njena vrnitev v ta neokrnjeni sredozemski raj sproži niz nenavadnih dogodkov, ki mečejo popolnoma drugačno luč na usodno nesrečo ter na dan naplavijo boleče in potlačene spomine. Poleg tega je prepričana, da je njena mati živa. Clotilde se je prisiljena soočiti z vsemi vpletenimi, vendar utegne biti razkritje dobro varovane družinske skrivnosti še bolj boleče in naravnost zlovešče.

Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi). Čas je morilec Avtor: Michel Bussi Clotilde se z možem in hčerjo odpravi na počitnice na Korziko. Na tem hribovitem otoku, očetovem rojstnem kraju, je kot najstnica v hudi prometni nesreči izgubila starše in brata, sama pa čudežno preživela. Morilec iz Splita je bil v času trojnega umora pod vplivom 'različnih snovi' Split, 11.02.2020, 21:15 | Posodobljeno pred enim letom.

"Bilo je dejanje v afektu," je dejal na sodišču. Zbiranje dokazov, intervjuji z vsemi vpletenimi, forenzične preiskave … Podatkov je vse več, jasnega pa vedno manj. Potem se glavnemu preiskovalcu, ko bi človek najmanj pričakoval - medtem ko kuha kavo ali srka viski, čoha mačko ali hrani zlato ribico, obeša perilo ali rešuje križanko - zabliska rešitev in pogrunta, kdo je morilec. Jaga baba Zanimiva je teorija, ki jo je v intervjuju za revijo Spekter predstavil novinar Rok Kodba, in sicer, da je resnični serijski morilec, ki povezuje zgodbe, pravzaprav pisateljica sama, saj like v svojih zgodbah drugega za drugim na različne načine pobije.Zdi pa se, da kljub rdeči niti, to je lik serijskega morilca, nekaj zgodb vsebinsko ne spada v zbirko. Čas karantene nam ponuja možnost, da prosti čas preživimo v družbi svojih najbližjih.

POVEZANE KNJIGE