Zemlja

Zemlja - Emmanuelle Kecir-Lepetit | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Emmanuelle Kecir-Lepetit
DIMENZIJA
5,6 MB
IME DATOTEKE
Zemlja.pdf
ISBN
1626118097365

OPIS

Zbirka priročnikov, v kateri bodo zvedavi otroci našli odgovore na številna vprašanja. Jedrnato besedilo spremljajo ilustracije in fotografije. V knjigi so predstavljene naslednje teme: naš planet, oceani in celine, mogočna gorstva, naravna čudesa, ognjeniki, ko se zatresejo tla, vode na kopnem, modri planet, otoki, muhasto vreme, zeleni planet, življenjska okolja, naravna bogastva in prebivalci sveta.

Pozanimali smo se, kako delajo najboljši Primorski gozdarji. Izvedeli boste, kako je zgradil nov hlev kmet v vasi Jasen na Bistriškem in zakaj na tisočmetrskem Sinjem vrhu na ... Starost Zemlje je vprašanje, s katerim se je od nekdaj ukvarjalo veliko ljudi.

Zemlja je v lasti Sklada kmetijskih zemljišč in gozdov (SKZG), 83 hektarjev pa je bilo razdeljenih upravičencem, potem ko je ... DIAMANTNA ZEMLJA - Izum za mir na svetu in dvig človeške zavesti Predstavitev DIAMANTNA ZEMLJA V ODDAJI « Klepet ob kavi » Katarina Marinč in Branka Božič, 29.11.2019 Vabljeni k ogledu predstavitve Diamantne Zemlje in njene tehnologije skozi oko televizije. V dinamičnem, poučnem in zanimivem pogovoru med Katarino in Branko boste lahko izvedeli kaj Diamantna… Ljudje in zemlja.

POVEZANE KNJIGE