Vreme

Vreme - Karsten Schwanke | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karsten Schwanke
DIMENZIJA
5,70 MB
IME DATOTEKE
Vreme.pdf
ISBN
4884642379495

OPIS

V ledeno mrzlem vetru zmrzujemo, v dežju in snegu smo mokri, v poletni vročini pa se potimo: vreme nas spremlja vedno in vsepovsod! Kaj je veter? Kako nastanejo dežne kaplje? Vreme napovedujejo vremenoslovci in zlahka trdijo, da je nepredvidljivo.Najsilovitejši vihar na Zemlji: pot naravnost v oko hurikana.Preštej do ena – in že se dvigneš za 100 metrov! Odkrij, kaj vse se dogaja v nevihtnem oblaku.V zbirki KAJ IN KAKO najdeš vse odgovore na vprašanja o vremenu!

Napoved za Ljubljano. Napoved vremena za 10 dni, za danes in jutri. Vreme: satelitska slika, vremenska napoved na najbolj obiskani slovenski spletni strani. Vreme.

vremenske napovedi za vašo občino in druge slovenske kraje smo uporabili vremenski portal ilmeteo (ilmeteo.it). Gre za enega najbolj natančnih meteoroloških portalov v Evropi.

POVEZANE KNJIGE