Pogovori z Evaldom Flisarjem

Pogovori z Evaldom Flisarjem Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
9,17 MB
IME DATOTEKE
Pogovori z Evaldom Flisarjem.pdf
ISBN
8139499635095

OPIS

Pogovori o ljubezni in smrti, smislu in nesmislu življenja, vesolju in Bogu, lažeh in resnici, svobodi in nesvobodi, posamezniku in družbi, socialnih omrežjih in medijih, poštenosti in zlorabah, vlogi umetnosti v umirajočem svetu, vzgoji otrok, literarnih uspehih, nebesih in peklu, depresiji,kljubovanju, dvojnosti človeške narave, slovenskem značaju, pa o koncu sveta, politiki, Slovencih in generacijah, potovanjih in mirovanju, zamerah in odpuščanju, terorju politične korektnosti in še o marsičem...

12., odprta samo do 17.ure, zato pohitite po naročila, ki že čakajo na vaš prevzem. Hvala za razumevanje in lepe praznike vam želimo! POGOVORI Z EVALDOM FLISARJEM - o ljubezni in smrti, smislu in nesmislu življenja ..., KUD Sodobnost International, Ljubljana 2016 MINE ARBITRAŽE, Kulturni center Maribor, Maribor 2016 PIRAMIDA - Vranji grič, pesniška zbirka, Maribor : Obzorja, 2018 NAREČNE POPEVKE, e-knjiga, Kulturni center Maribor, Maribor 2018 Domov / Pisarna in šola / Knjige in literatura / Knjige / Katja Klopčič Lavrenčič: Pogovori z Evaldom Flisarjem.

Klopčič Lavrenčič Oktober 2016. Opis; Status izposoje; Cobiss; Rezervacija; Založnik o knjigi.

POVEZANE KNJIGE