Pesmi

Pesmi - Marija Kostnapfel | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marija Kostnapfel
DIMENZIJA
11,98 MB
IME DATOTEKE
Pesmi.pdf
ISBN
8290315435739

OPIS

Moč poezije je tako trdoživa, da kljub zmagovitem pohodu znanosti in sodobnim napovedim njene smrti živi še naprej, zmeraj znova zavezana nekemu globljemu vrednostnemu redu stvari. Znano je tudi, da s krčenjem števila besed teža njenega sporočila praviloma ne upada, temveč, prav nasprotno, raste.

razred Nina Klemenčič, 7. razred Nina Kolar, 8.

Foto: AP "Je eden najživahnejših, najbolj optimističnih ljudi, kar jih poznam" Pesmi: Ali ste vedeli...? da je Slovenec Herman Potočnik vojak in inženir - specialist za raketno tehniko v svoji knjigi Problem vožnje po Vesolju - Raketni motor, ki jo je v Berlinu izdal konec leta 1928, že takrat do potankosti načrtoval in opisal človekov prodor v vesolje in njegovo tamkajšnje bivanje? V svoji knjigi je med drugim do ... Poljanska cesta 2 Telefon: 386 1 43 47 288 Mobilni telefon: 031 312 110 E-pošta: [email protected] pesmi pesmi. Rdeča roža.

POVEZANE KNJIGE