Osvojiti Višavca

Osvojiti Višavca - Kinley MacGregor | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kinley MacGregor
DIMENZIJA
11,6 MB
IME DATOTEKE
Osvojiti Višavca.pdf
ISBN
8284124618478

OPIS

Govorilo se je, da lahko Braden MacAllister, angleški baron in ponosni višavski bojevnik, z enim udarcem premaga sovražnika – in žensko z enim samim poljubom. Toda videti je, da pri Maggie to ne učinkuje.Trmoglavka z ognjenimi lasmi je odločena, da bo končala dolgotrajni spor, ki besni med njihovim klanom in sovražnikom, in je neobčutljiva na Bradenova prizadevanja, da bi ustavil njen drzni načrt. Toda ustavil jo bo takoj, ko mu bo uspelo dobiti vtikljivo lisičko na samem ... in jo bo obsipal s strastnim ljubkovanjem ter neubranljivimi poljubi. Vendar pa bo potrebnega še kaj več, kot so le lep videz in dobro izbrušene besede, da mu bo uspelo rešiti zaplet.Ne glede na to, kako drhtijo pod Bradenovim čutnim ljubkovanjem ... ta svojega srca ni dal še nobeni – in ga niti ne namerava. Toda ali si Maggie lahko drzne sanjati, da bi doseženo premirje v njenem klanu pomenilo tudi, da bi osvojila najčudovitejšega Višavca?

031 359 831 (Magdalena Svetina Terčon) ali na e-naslov: [email protected] Kako osvojiti Višavca 118 Ko srce oprosti 78 Komunikologija 10 Kraljevska predaja 76 Kraljevska strast 77 [Kruh naš vsakdanji] 19 Krvavo oko 69 Kylandovo darilo 106 Lepa v smrti 63 Let's make money 12 Ljubezen 3 Ljubezen za vsako ceno 74 Ljubimec iz morja 96 Lord z vražjim srcem 58 TI=Kako osvojiti Višavca AU=Wine, Mary LA=slv - slovenski PY=2016 PU=Učila International SG=lBR\iod\u820(73)-311.2\aWINE M.\5Kako 78. TI=Nepremagljivi gad : [četrta knjiga iz serije o ... 821-311.2 Družabni roman TOPOL, Jachym: Nočno delo JOYCE, Rachel: Nenavadno romanje Harolda Frya WINE, Mary: Kako osvojiti višavca DAOUD, Kamel: Primer Meursault Osvojiti Višavca.

Tak... Obenem pa izide v aprilu pri KMŠ knjiga avtorice Kinley McGregor - Mojster poželenja, ki se meni zdi mešanica med Kako osvojiti Višavca Mary Wine in Kraljestvom sanj od Judith McNaught. Skraka kar dlake so mi šle pokonci, ko sem jo brala, vznemirjena sem bila, skoraj bi tudi jokala … top knjiga, res. Toda ali si Maggie lahko drzne sanjati, da bi doseženo premirje v njenem klanu pomenilo tudi, da bi osvojila najčudovitejšega Višavca? Povej naprej | Komentarji: II Kako osvojiti višavca Prevzem možen v Celju in okolici, Ljubljani, Mariboru, Prelistajte prvih 20 strani knjige: osvojiti_visavca.pdf Trda vezava, 14 x 21,5 cm, 411 strani.

POVEZANE KNJIGE