Neustavljiva ljubezen

Neustavljiva ljubezen - Julie James | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julie James
DIMENZIJA
12,77 MB
IME DATOTEKE
Neustavljiva ljubezen.pdf
ISBN
9940933116665

OPIS

ON JE NAVAJEN, DA DOBI, KAR HOČECade Morgan, pomočnik javnega tožilca in nekdanji igralec ameriškega nogometa, bo naredil vse, da ujame podkupljivega senatorja, vendar pa pri tem potrebuje pomoč Brooke Parker. Senatorju bi rad nastavil prisluškovalno napravo v restavraciji, kjer je ona zaposlena kot glavna svetovalka. Samo prepričati jo mora, da bo pri tem sodelovala, kar pa bo zanj mala malica – malo moškega šarma, skupaj z močjo, ki jo vzbuja njegova pisarna že samo z omembo njenega imena.TODA ON HOČE NJOBrooke Parker je bistra poslovna ženska in zelo dobro ve, kako je treba ravnati z ljudmi iz pisarne javnega tožilca. Pod sarkastičnimi zbadljivkami, s katerimi se obkladata, se kmalu zakrešejo tudi vroče iskre privlačnosti. A kaj ko je Brooke odločena, da bo njun odnos le priložnosten. Cade se s tem strinja. Dokler ga neki dogodek ne vrže iz tira in spozna, da si v življenju želi še kaj več kot zgolj nekaj sproščenih uric z žensko, ki ga neustavljivo privlači ...»Neustavljiva ljubezen je Julie James povzdignila na piedestal avtoric sodobnih romanc. Zgodba je sveža in izvirna, polna bistrih ljudi in duhovitih dialogov. Izvrstna zgodba v fantastični seriji.« – Fresh Fiction

Korinčanom 13,4-7) Neskončna ljubezen je novi romantični film, katerega smo videli že tisočkrat in tokrat v glavni vlogi igrata Alex Pettyfer, katerega smo videli tudi v filmih Jaz sem četrti, Čarobni Mike, Trgovci s časom itd., in Gabriella Wilde, katera je zaigrala v Treh mušketirjih iz leta 2011 in v novi različici filma Carrie. Deset razlogov za ljubezen z najboljšim prijateljem. Če vas mika, da bi prestopili mejo.

Za ljubeč odnos sta zaslužna planeta Mars in Venera. Konservativni Kozorog je partner, na katerega se lahko zanesete.

POVEZANE KNJIGE