Na stičišču mnogoterih svetov: azijske študije v Sloveniji

Na stičišču mnogoterih svetov: azijske študije v Sloveniji - Luka Culiberg | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Luka Culiberg
DIMENZIJA
11,10 MB
IME DATOTEKE
Na stičišču mnogoterih svetov: azijske študije v Sloveniji.pdf
ISBN
5942391661263

OPIS

Monografija obeležuje dvajseto obletnico ustanovitve Oddelka za azijske študije na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani. Ob tej priložnosti so v monografiji zbrani prispevki raziskovalcev z različnih področij humanistike in družbenih ved, katerih skupno področje raziskovanja so azijski jeziki in kulture. Avtorji prispevkov izhajajo iz različnih metodoloških okvirov in disciplinarnih področij, od jezikoslovja, filologije, filozofije, sociologije, politologije, pedagogike itn.Raziskovalno področje, kot so azijske študije ne le razkriva, da obstajajo drugačne kulture, temveč - kar je še pomembneje -razkriva, da kulture nikoli niso trdne, negibne, nepovezane in strogo ločene entitete, temveč predstavljajo dinamično mrežo družbenih praks in institucij.

277-295 Tinka Delakorda Kawashima. The healing Jizō: Sōtō Zen Kōganji temple adapting to varying social conditions.

Karalekas, Dean (2016). "A Culturalist Perspective on Trilateral Taipei-Beijing-Washington Relations." International Management and Business, Academic Journal of the Budapest Business School, University of Applied Sciences, Faculty of International Management and ... 66 154 Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta Luka Culiberg Na stičišču mnogoterih svetov.

POVEZANE KNJIGE