Na stičišču mnogoterih svetov: azijske študije v Sloveniji

Na stičišču mnogoterih svetov: azijske študije v Sloveniji - Luka Culiberg | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Luka Culiberg
DIMENZIJA
8,59 MB
IME DATOTEKE
Na stičišču mnogoterih svetov: azijske študije v Sloveniji.pdf
ISBN
6603590299488

OPIS

Monografija obeležuje dvajseto obletnico ustanovitve Oddelka za azijske študije na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani. Ob tej priložnosti so v monografiji zbrani prispevki raziskovalcev z različnih področij humanistike in družbenih ved, katerih skupno področje raziskovanja so azijski jeziki in kulture. Avtorji prispevkov izhajajo iz različnih metodoloških okvirov in disciplinarnih področij, od jezikoslovja, filologije, filozofije, sociologije, politologije, pedagogike itn.Raziskovalno področje, kot so azijske študije ne le razkriva, da obstajajo drugačne kulture, temveč - kar je še pomembneje -razkriva, da kulture nikoli niso trdne, negibne, nepovezane in strogo ločene entitete, temveč predstavljajo dinamično mrežo družbenih praks in institucij.

Azijske študije v Sloveniji. 22,86 2.341,63 67 49 Znanstvenoraziskovalni center SAZU Martin Ahlin Sinonimni slovar slovenskega jezika 21,25 2.341,63 Nataša Vampelj Suhadolnik is Associate Professor and current Head of the Department of Asian Studies at the Faculty of Arts, University of Ljubljana (2016-). Na robu sveta 213; Na stičišču mnogoterih svetov 157; Načrt duše 12; Nadzorni sveti in upravni odbori v delniških družbah in družbah z omejeno odgovornostjo 3; Narava spremembe v jainistični filozofiji 11; Naravoslovje.

77-105, 20160601 Oddelka za azijske in afriške študije Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani) found: Na stičišču mnogoterih svetov, 2016: p. 5 (no longer Oddelek za azijske in afriške študije; separated Oddelek za azijske študije) Change Notes.

POVEZANE KNJIGE