Moč miselnosti

Moč miselnosti - Carol S. Dweck | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carol S. Dweck
DIMENZIJA
4,42 MB
IME DATOTEKE
Moč miselnosti.pdf
ISBN
3038674329809

OPIS

Nova psihologija uspehaCarol S. Dweck, svetovno priznana doktorica psihologije z Univerze Stanford, je v desetletjih raziskav o doseganju uspehov odkrila nekaj resnično prelomnega – moč naše miselnosti.Carol Dweck v knjigi pojasni, zakaj nam uspeha ne morejo prinesti samo naše sposobnosti in naravna nadarjenost, ampak je ta odvisen od tega, ali gledamo nanje s stališča toge ali prožne miselnosti. Jasno pokaže, da hvaljenje inteligence in sposobnosti ne krepi samozavesti in ne vodi k dosežkom, ampak lahko v resnici ogrozi uspeh. S pravo miselnostjo lahko motiviramo svoje otroke in jim pomagamo zvišati ocene, prav tako pa lahko uresničimo tudi svoje cilje – osebne in poklicne.Avtorica razkriva nekaj, kar vsi veliki starši, učitelji, poslovneži in športniki že vedo: kako lahko preprosta predstava o možganih ustvari ljubezen do učenja in neomajno vztrajnost, ki je osnova velikih dosežkov na vseh področjih.

Zmagovalna miselnost namreč ni mit, ampak način življenja, navada. Udeleženci delavnice bodo spoznali, na kakšen način razmišljajo in delujejo uspešni ljudje, ter se naučili to vpeljati v svoj vsakdan.

Gilbert Gottlieb verjame, da geni in okolje sodelujejo, ko se razvijamo ... Moč miselnosti - (p)ostani to, kar si četrtek, 28. marca 2019 | Kotiček je vaš Prepričanje, ki si ga oblikujemo o sebi, lahko globoko vpliva na način, kako ravnamo v svojem življenju. Moč miselnosti : kako uresničiti svoje zmožnosti.

POVEZANE KNJIGE