Ljubimec brez primere

Ljubimec brez primere - Julie Anne Long | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julie Anne Long
DIMENZIJA
4,23 MB
IME DATOTEKE
Ljubimec brez primere.pdf
ISBN
8665724325125

OPIS

CYNTHIA BRIGHTLY, najmikavnejša lepotica visoke družbe, ima samo še eno priložnost. Potem ko jo zaradi škandala preženejo iz Londona, si mora na zabavi pri Redmondovih najti imenitnega moža, še preden se o njenem propadu razve po vsej Angliji.Po nekem nesrečnem naključju pa je nekdo v Pennyroyal Greenu že slišal govorice o razdrti zaroki in strelskem obračunu. To je Miles Redmond, sloviti pustolovec, ki po bratovem izginotju postane tudi dedič bajno premožne družine. Miles je Cynthio že videl, in to pred leti, ko se je častihlepna lepotica sama sebi zdela predobra za nepomembnega drugorojenca. A zdaj je Miles dedič, ki uživa v svoji moči. Cynthii ponudi dogovor: njene sočne skrivnosti bo zadržal zase in ji med svojimi gosti pomagal najti moža, v zameno pa hoče – en sam poljub.En poljub res ni nič takšnega. Toda Cynthia kmalu ugotovi, da je vendarle dovolj, da prebudi divjo strast, in da je Miles Redmond vsekakor ljubimec brez primere."Ena najboljših zgodovinskih romanc! Slog je tako enkraten, da se bralec v enem trenutku glasno smeje, že v naslednjem pa si briše solze." – LadTeeDa Reads

"Ljubim debele moške, saj se v postelji za žensko ugodje bolj potrudijo. Marlon Brando je brez primere najbolj seksi in najdebelejši moški, s katerim sem spala," je povedala Heidi in dodala, da jo je Brando prvič poklical, ko mu je bilo 73 let. Julie Anne Long knjige: najboljše avtorja (Nevarnost naslade, Ljubimec brez primere, Vse od predaje, Poljubila sem grofa, Kaj vse sem storila za vojvodo, Kako osvojiti markiza) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. En poljub res ni nič takšnega.

„Ena najboljših zgodovinskih romanc! Slog je tako enkraten, da se bralec v enem trenutku glasno smeje, že v naslednjem pa si briše solze." - LadTeeDa Reads. Lastnosti knjige: Ljubimec brez primere book.

POVEZANE KNJIGE